Nu uita, tot ce ai nevoie la talia ta este cel mai trendy tip de geanta: Geanta Slim Fit

Despre Gentile Slim Fit

Concept

Femeile iubesc gentile, iar barbatii au nevoie de ele (chiar daca nu vor intotdeauna sa recunoasca).

Astfel, din nevoie, dragoste si mai ales din pasiune pentru lucrurile creative, am venit cu un concept smart pentru genti: Geanta Slim Fit. Practic, este vorba despre o geanta mica, de purtat in talie, perfecta pentru toate accesoriile tale esentiale (telefon, card, bani, chei etc.), care iti ofera totodata si cea mai buna solutie pentru a te simti confortabil si in largul tau.

Indiferent de tinuta, te vei bucura de o experienta hands-free cu geanta – nu trebuie sa o tii in mana, sa o porti pe umar sau pe brat. Si pentru ca utilitatea nu este totul pentru noi, cu acest tip de accesorii te poti bucura de un stil original si trendy.

Produs 100% din piele, cu accesorii italienesti si o curea detasabila, geanta de la Atelier S este potrivita pentru iesit in oras, calatorii, concerte, evenimente de seara sau purtare zi de zi. Poti alege dintr-o gama larga de culori si tipuri de piele pentru a-ti completa look-ul original.

Insa nu uita - tot ce ai nevoie la talia ta este cel mai trendy tip de geanta Geanta Slim Fit.

Genti Slim Fit

Pentru ca utilitatea nu este totul pentru noi, cu acest tip de accesorii te poti bucura de un stil original si trendy. Produs 100% din piele, cu accesorii italienesti si curea detasabila, geanta Atelier S  este potrivita pentru:


Poti alege dintr-o gama larga de culori si tipuri de piele pentru a-ti completa look-ul original.

Facebook