Bine ati venit in magazinul online Atelier S!

 

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare.


Prin plasarea unei comenzi pe Atelier S va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.


Site-ul Atelier S apartine firmei SC. Mad Projects Advertising SRL, Bd. Pache Protopopescu nr 34, Bucureati, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J40/12512.2014 CUI: 3374187.


Securitatea datelor personale

Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newsletterul periodic etc.Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.


Parola dumneavoastra este secreta, stocata in baza de date a site-ului si este imposibil ca noi sau ca oricine altcineva sa o afle.


Returnarea produselor

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@atelier-s.ro, mentionand in mesaj numarul comenzii.

In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii. 
Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client. Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" 


Imagini si descrieri

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot fi usor diferite fata de imaginea afisata pe site. 
Ne dam silinta pentru ca fotografiile produselor sa fie cat mai aproape de realitate. Fotografiile de produs sunt realizate de catre site-ul Atelier S si sunt proprietatea acestuia.

Toate preturile afisate pe site contin TVA. Atelier S isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila. 


Produsele au dimensiuni aproximative si pozele sunt informative. Deoarece produsele sunt lucrate manual pot varia usor in dimensiuni si aspect. 


Culorile pot varia usor, in functie de setarea monitorului dvs, dar si in functie de aparatul foto cu care s-au facut fotografiile. 


In cazul in care lipseste un produs din colet sau ati primit un produs care prezinta defecte, va rugam sa ne atentionati si il trimitem/inlocuim in cel mai scurt timp. Taxele de transport vor fi suportate de noi. 


Pentru orice fel de intrebari, va rugam sa ne contactati.